Mediation, ook wel ‘bemiddeling’ genoemd in goed Nederland, wordt in gezet als er problemen zijn rondom relaties in een familie of organisatie. Denk hierbij aan de relatie tussen werknemer en werkgever of andere belanghebbenden binnen een organisatie maar ook aan complexe relaties tussen ouders en kinderen

Waarom mediation wordt ingezet

Er zijn talloze voorbeelden te noemen waar bemiddeling nodig is om de dynamieken die zijn ontstaan binnen familie- en organisatiesystemen om te buigen. Herken je de noodzaak om in actie te komen, zodat de problemen niet groter worden? Lees dan snel verder…


Speciaal voor ouders na echtscheiding

Heb je specifiek hulp nodig bij het verbeteren van de relatie met je expartner, ten behoeve van het welzijn van de kinderen? Dan ben je meer dan welkom voor het inzetten van:

Ouderschapscoaching

Soms denken ouders dat mediation te beste manier is om problemen in de exrelatie op te lossen, maar meestal vraagt het net iets meer. Speciaal voor ouders na de scheiding biedt ik Ouderschapscoaching.

Deze vorm van coaching is erop gericht om veiligheid, rust en vertrouwen in de situatie en elkaar te ontwikkelen om zodoende de kinderen in de nieuwe vorm van ouderschap en gezin in veiligheid te laten opgroeien.