Ik stel me graag aan je voor

Ik ben niet altijd even goed geweest in het onderhouden van relaties. Een van mijn belangrijkste relaties tot nu toe liep in 2006 op de klippen. Achteraf gezien was er van alles mis, waaronder de wijze waarop ik uit verbinding ging met mijn toenmalige liefde.

In 2007 vond ik opnieuw geluk in de liefde, dit keer een liefde met kinderen op de achterbank van de auto. Met mijn kinderen erbij werden we een groot samengesteld gezin.

Ik heb veel geleerd in alle jaren die achter mij liggen over de liefde, over relaties en over de kracht van echt contact en verbinding. Niet alleen op privé gebied, maar ook in het professioneel opzicht. In mijn vroege verleden als HR businesspartner en HBO docent leiderschapsontwikkeling was één groot speelveld en ontdekkingsreis. In die periode ben ik me gaan specialiseren in het begeleidingswerk gericht op relaties en sinds 2012 ben ik werkzaam als relatietherapeut en specialist samengesteld gezin.

Mijn werkweek bestaat uit het begeleiden van cliënten, het landelijk onder de aandacht brengen van de bijzonderheden rondom complexe gezinsdynamieken en het opleiding en begeleiden van coaches en therapeuten.

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen, plan dan een gratis kennismakingsgesprek met me in of plan direct een intake.

Je bent welkom!